sugar-media-bw.jpg

SUGÁR MEDIA

 

Ahol a kommunikáció körbevesz


Az Örs vezér terén, a Sugár Üzletközpont homlokzatán elhelyezkedő LED-falunkon való megjelenést, valamint a Sugár Mozi vásznain elérhető reklámidőt ajánljuk egyedi- és csomagajánlatokban is azon ügyfeleknek, akik dinamikus, könnyen kezelhető, módosítható és legfőképpen nagy kontaktusszámot elérő felületet keresnek hirdetéseik számára.

 
sugar-ledfal.jpg
 

Sugár LED-fal


Az Örs vezér terén elhelyezett, 60 m²-es Sugár LED-fal a legnagyobb és legjobb minőségű kültéri LED-fal Magyarországon. A tér átmenő forgalmát három bevásárlóközpont (Sugár, Árkád, IKEA) növeli. A kiváló minőségű, kültéri digitális LED-fal a közterületi kommunikáció hatékonyságát és rugalmasságát ötvözi a mozgókép előnyeivel, így egy kreatívabb, látványosabb kommunikáció valósítható meg általa.

 
5.jpg
 

On-screen média


A Sugár Mozi 9 teremmel és a legmodernebb 2D és 3D technikával üzemeltetve közel ugyanannyi látogatót vonz, mint a jóval nagyobb kapacitással rendelkező plázamozik – országos nézettségben jelenleg dobogós helyen áll. Ugyanakkor kihasználtságban és kényelemben első helyezést ér el, maga mögött hagyva a többi magyarországi mozit és mozihálózatot.