it-es-fejlesztes-bw.jpg

IT ÉS FEJLESZTÉS

 

Fejlesztés és Infrastruktúra

 

A Fotexnet Kft. megalakulása óta törekszik arra, hogy saját tevékenységei, valamint a speciális igények kiszolgálására saját szoftvereket fejlesszen, és az ezekhez kapcsolódó webes megjelenést teljeskörűen kezelje.

Így készült el többek között ingatlan-portfólió kezelő szoftverünk, valamint kiadói tevékenységünk legfőbb hazai értékesítési csatornája, a Hungaroton Zeneáruház is, melynek segítségével saját fejlesztésű felületen és háttérrendszerrel tudjuk a legjobb szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak.

Cégünk tevékenységébe tartozik a Sugár Üzletközpont üzemeltetése, amely újabb megoldandó informatikai feladatok elé állít bennünket. Az üzletközpontban található Sugár Mozi, Sugár Fitness és Sugár Játszóház fejlesztési oldalról történő támogatása is munkánk része, melynek során betekintést kapunk a különböző területek működésébe, napi kapcsolatban állunk az ott dolgozó kollégákkal és az Ő igényeikhez mérten közösen találjuk meg a legújabb fejlesztési megoldásokat.

Legújabb kihivásunk a patinás Ajka Kristály informatikai oldalról való támogatása, hogy online részvétellel megkaphassa a megérdemelt figyelmet.

Számos projektünk kiszolgálását ugyancsak házon belül oldjuk meg. Három szerverteremben több száz virtualizált szerver szolgálja ki jelenlegi infrastruktúránkat.

Projektek

WEB

56

IOS

27

ANDROID

3

 

 

Publikus weboldalak

 
it-hungaroton.jpg
 

Hungaroton Music Store


A Hungaroton gazdag zenei gyűjteményének online értékesítését teszi lehetővé a csapatunk által fejlesztett hungarotonmusic.com címen elérhető webshop. A kategorizált művek közül könnyedén, és gyorsan vásárolhatnak regisztrált felhasználóink különböző adatformátumú zeneszámokat és albumokat egyaránt.

A háttérben a szoftver közvetlen összeköttetésben áll egy számlázóprogrammal, amelyen keresztül automatikusan működteti a számlakiállítást.

 
it-mozi.jpg
 

Sugár weboldalak


A Sugár Mozi, Sugár Fitness, Sugár Játszóház, Sugár Bowling weboldala mind-mind saját portfóliónkat bővíti. Az egyenként közel havi százezer látógatót kiszolgáló oldalak elkészítésekor célunk volt a felhasználói élmény és kezelhetőség minél magasabb szintre emelése.

A közvetlen kommunikáció az egységeknél alkalmazott fitness/mozi szoftverekkel segíti weboldalaink tartalmának folyamatos up-to-date tartását.

 

 

Vállalati háttérrendszerek

 
it-vallalati.jpg
 

2012: Archiváló


Minden iroda életében gondot okoz az évek során felhalmozódó iratmennyiség, és az abban történő keresés. Ezt a folyamatot teszi könnyebbé dokumentumkezelő és irattározó szoftverünk. A rendszerben több, mint egy millió feldolgozott dokumentumot tárolunk és rendszerezünk partnerek és iratanyag-típusok szerint.

 

2014: Iktató


Iktatórendszerünkben nem csak a beérkező számlák, hanem az azokhoz szorosan kapcsolódó iratanyagok komplex kezelésére van lehetőség. A rendszer nem csupán dokumentumokat tárol, hanem a beérkezéstől a kifizetésig a teljes folyamatot felöleli, az ellenőrzéstől a jogosításon át, a könyvelés részére történő automatikus átadásig. A rendszer SAP-összeköttetéssel teszi egyszerűbbé és átláthatóbbá az iratkezelést az adminisztráció és a könyvelés számára egyaránt.

 

2016: Ingatlankezelő


Ingatlan-bérbeadás háttértámogatására fejlesztettük ingatlankezelő szoftverünket. A rendszer az ingatlan-portfólió teljes körű kezelésére ad lehetőséget, az ingatlanok és az azon belül elhelyezkedő területek adatainak tárolásával, a kapcsolódó dokumentumok (alaprajzok, fotók, szerződések, stb.) kezelésével, és a bérlemény költségeinek és bevételeinek nyilvántartásával. A szoftverben jogosultsági szinteknek megfelelően tudják kollégáink a napi feladataikat ellátni, munkájukat számos lekérdezés és rendszerüzenet segíti.

 

2017: Műszaki adatkezelő


A Székhely 2007 Kft. megrendelésére készítettük el műszaki adatkezelő szoftverünket, amely ingatlanokhoz kapcsolódó adatok és munkamenetek garmadájának nyilvántartását és áttekintését teszi lehetővé. A multifelhasználós rendszerben számos egyedi funkció segíti a munkát. Ezek közé tartozik például az automatizált jegyzőkönyvkiállítás- és küldés a helyben felvett adatok alapján, az alaprajzokon mérőórák rugalmasan kezelt drag and drop elhelyezése, és a többszintű keresési és rendszerezési megoldások kialakítása.

 

2019: Ajka megrendeléskövető


Ajka Kristály informatikai támogatását 2018-tól vettük át. Célunk a teljes online jelenlét megteremtése. Ennek első állomása egy olyan felület megtervezése volt ami segítségével a belföldi és külföldi rendeléseket, és a hozzájuk tartozó teljes gyártás folyamatát tudjuk prezentálni a menedzsment számára.

 

 

Technológiák