sugar-event-bw.jpg

SUGÁR EVENT

 

Rendezvények szélesvásznon


Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontjában, autós- és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, az Örs vezér terén várja partnereit a Sugár Mozi, ahol a nagyszabású konferenciáktól a családias hangulatú céges rendezvényeken át, a tréningekig és workshopokig biztosítunk helyszínt rendezvényszervező partnereik és vállalatok részére.

 
sugar-event-lehetosegek.jpg
 

Lehetőségek


A Sugár Mozi a funkciójából adódó előnyei miatt számtalan rendezvénytípus számára ideális helyszín. A nagy befogadóterek, a nézőtér kialakítása, a minden pontról tökéletesen látható, hatalmas kivetítőfelület és a mozihangzást is biztosító hangtechnika csak a legkézenfekvőbb előnyök a hagyományos rendezvényhelyszínekkel szemben. A nálunk zajlott események sokszínűsége is bizonyítja, hogy a moziterem a filmvetítésen túl is mennyi lehetőséget kínál: számtalan konferencia, tréning és rendszeres képzés, évértékelő rendezvények, nagykövetségi kulturális programok, vetítéssel egybekötött partnertalálkozók, és gamer-bajnokságok házigazdái is voltunk az elmúlt években. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években folyamatosan növekvő a száma azoknak, akik különböző rendezvényeik megtartására mindig a Sugár Mozit választották.

 
event-szolgaltatasok.jpg
 

Szolgáltatásunk


Rendezvények esetén nemcsak a Sugár Mozi termei, de előterei is igénybe vehetők regisztrációs helyszín és kávészünetek kialakításához, valamint kitűnően berendezhető kiállítótérnek és marketing események helyszíneként is. A Mozi meglévő felületeit (screenek, plakáttartók) az esemény idejére partnereink használhatják a vállalat, vagy az esemény arculati elemeinek kihelyezésére, megjelenítésére.

Nagyobb létszámú, akár ültetett catering esetén sem kell kompromisszumot kötni: a Mozi mellett található Club Royal teremben lehetőség van 150 fő ültetésére.