sugar-mozi-bw.jpg

SUGÁR MOZI

 

Barátságos hangulatú multiplex


A Sugár Mozi 2007-es indulása a fővárosi mozipiacon hiánypótló nyitás volt: Budapest egyik legsűrűbben lakott régiójában, négy kerület és a peremtelepülések vonzáskörzetében, a főváros egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontján épült meg. Látogatóink számára a város bármely pontjáról akár tömegközlekedéssel, akár autóval könnyen elérhető. A remek elhelyezkedés mellett a vendégcentrikus hozzáállás, a nagy gonddal szerkesztett filmkínálat, a büfé- és jegyárakciók is hozzájárultak ahhoz, hogy a nyitó mozi nagyon hamar Budapest leglátogatottabb mozijává váljon és ezt a pozíciót azóta is folyamatosan megtartsa.

 
a-mozi.jpg
 

A mozi


A Sugár Moziban látogatóink mindig megtalálják az aktuális filmbemutatókat, kínálatunkban hagyományos 2D-s, de 3D-s filmek is helyet kapnak. A friss premierek mellett kedvezőbb jegyárú filmklubokkal, matinékkal, tematikus válogatásokkal is kiegészítjük műsorainkat.

A Sugár Moziban a színpaddal, színpadtechnikával ellátott, 400 fős nagyterem alkalmas nagyrendezvények, konferenciák, vállalati vetítések megtartására – míg kisebb stúdiótermeink ezen rendezvények kísérő eseményeinek, workshopjainak kínálnak remek helyszínt.

 
szolgaltatasunk.jpg
 

Szolgáltatásunk


Már a Mozi építésekor arra törekedtünk, hogy a leendő nézőinket minél egyszerűbben és kényelmesebben szolgálhassuk ki, így Budapesten egyedülálló módon a Sugár Moziban nem kell kétszer sorbaállni: a jegyeket a büfékasszáknál is megvásárolhatják vendégeink.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy büfénkben a filmrajongók ne csak a klasszikus mozibüfé kínálatából tudjanak választani, de különböző filmes menük, időszakos menüajánlatok is elérhetőek legyenek számukra.