Budapest legnagyobb kültéri LED-fala

LED-falunk Budapest legforgalmasabb kereszteződésében található, az Örs vezér téri IKEA és Árkád Bevásárlóközpont szomszédságában. 60 m²-es óriás kivetítőnk, mely Budapest legnagyobb kültéri kivetítője, napi 20 órában sugároz reklámszpotokat, intenzív megjelenések mellett, mely reklámok 100-150 méter távolságból is láthatóak a tér teljes átmenő forgalma részére.

_MG_2028.jpg

A Sugár LED-falon megjelenő dinamikus mozgású anyagok figyelemfelkeltőbbek, mint az egyéb kültéri eszközökön látott statikus tartalmak, így a falon futó hirdetések a gyalogos forgalom mellett az autós forgalom figyelmét is vonzzák. Ennek köszönhetően az Örs vezér terén naponta megforduló mintegy 420.000 főből igazoltan 231.000 kontaktust érnek el a Sugár LED-falon futó reklámok. Ügyfeleink meglévő reklámszpotjaikat rejtett költségek nélkül adaptálhatják át bejátszó rendszereinkben, így mindösszesen csak és kizárólag a sugárzás költségével kell számolniuk. Amennyiben partnereink hirdetéseiket kombinálva, nem csak a Sugár Üzletközpont külső felületén, hanem a Sugár Moziban, onscreen-hirdetések formájában is meg szeretnék jeleníteni, kollégáink csomagajánlatokkal találják meg számukra a legmegfelelőbb lehetőségeket.

Felületeinket ajánljuk mind nagyvállalati ügyfeleink részére budapesti, vagy országos kampányok részeként, de helyi, kis- és középvállalatok számára is Zugló valamint vonzáskörzete lakóinak és átmenő forgalmának elérésére.


Partnereink