...gyermeked önfeledten játszik!

A Sugár Játszóház 2010. decemberi nyitása után hamar a környékbeli kisgyermekes családok kedvelt találkozóhelye lett - mára havonta átlagosan mintegy 3500 kisgyermek játszik nálunk. Mivel a hozzánk járó gyermekek jelentős része szülői felügyelettel tartózkodik a Játszóházban, együttműködő partnereink számára a Játszóház remek lehetőségeket nyújt a szülők elérésére promóciókkal, termékbemutatókkal, kóstoltatással.  

_MG_5252.jpg

Játék 800 négyzetméteren

Önfeledt ugrálás a trambulinon, a labrintusok bejárása, a hatalmas ugrálóvár és a kalózhajó felfedezése mind-mind remek kikapcsolódást ígér. Ha túl sok az ugrálás és a mozgás, a kreatív szobában mindig lehet valami izgalmasat alkotni, míg a kismocikkal játszva tanulják a gyerekek a kresz szabályait. A vidám, családias és kulturált környezetben a nyári hőségben és a zordabb téli időjárásban is remekül szórakozhatnak együtt gyerekek és szüleik.

 

_MG_5336.jpg

Szolgáltatásunk

Játszóházunkban remek helyszínre lelnek azok, akik gyermekük születésnapját szeretnék könnyedén, idegeskedés nélkül, a gyerekek számára is vonzó helyen megrendezni. Külön születésnapi teremmel és dekorációval, többfajta születésnapi csomaggal vesszük le a szervezés terhét a szülők válláról. A Sugár Játszóház kedvelt helyszíne baba-mama találkozóknak és gyerekek részére szervezett egyéb, zenés-mesés programoknak, óvodai csoportok különfoglalkozásainak.