A legtöbb csoportos óra egy helyen

Fitnesztermünk a 2012-es nyitása óta eltelt időben területének közel háromszorosára bővült. A folyamatos és egyre növekvő érdeklődés nyomán több, csoportos óra tartására alkalmas terem, valamint erősítő gépekkel felszerelt részleg is várja vendégeinket. A terem kialakítása során a hangsúly a hölgy látogatókon volt, a terem berendezései és órái főként az ő igényeiket veszi figyelembe. A folyamatos bővítéssel együtt a választható óratípusaink száma is gyarapodott, ma már közel 40 fajta mozgásformából választhatnak vendégeink - a legnépszerűbb órákból a teljesen kezdők részére starter órákat is indítunk. 

women-blonde-gyms-ass-font-b-model-b-font-font-b-fitness-b-font-font-b.jpg

Óráink

Csoportos óráink között mindenki megtalálja az egyéniségéhez és kondíciójához leginkább illő órát. A legnépszerűbb alakformáló típusú órák mellett a zsírégetésre hangsúlyt fektető, az állóképességet fejlesztő és a funkcionális, de természetesen az alternatív típusú órákból is több fajta és eltérő erősségi fokozatú óra közül választhatnak vendégeink. Termünk kialakításakor és óraválasztékunk összeállításával főként a női célcsoportra fókuszáltunk, kardió- és erősítő gépeink is a női vendégek részére kerültek összeállításra.

af0df8f1bbd70542f9bb92654be097af.jpg

Szolgáltatásunk

Folyamatosan törekszünk arra, hogy órarendünkben minden vendégünk megtalálja a számára ideális óratípust a számára megfelelő időpontban, legyen ez akár a kora reggeli vagy a késő esti órákban. Folyamatos akciókkal, bérletkedvezményekkel, All You Can Move, valamint SZÉP Kártya elfogadással is biztosítjuk, hogy törzsvendégbázisunk folyamatosan növekedjen. 

A Sugár Fitness oktatói csapatával számos rendezvényen képviselteti magát: legyen az akár helyi esemény, mint a Zuglói Patakfutás, vagy nagy, fővárosi rendezvény, mint a Decathlon Fittaréna. Ezt egészítik ki saját rendezvényeink, nyílt napjaink, ahol bemutató órákkal, egészségügyi szűrésekkel, valamint partnereink jóvoltából promóciókkal is várjuk vendégeinket.