Fejlesztés

A Fotexnet Kft. megalakulása óta törekszik arra, hogy saját tevékenységei, valamint a speciális igények kiszolgálására saját szoftvereket fejlesszen, és az ezekhez kapcsolódó webes megjelenést teljeskörűen kezelje. Így készült el többek között ingatlan-portfólió kezelő szoftverünk, valamint kiadói tevékenységünk legfőbb hazai értékesítési csatornája, a Hungaroton Zeneáruház is, melynek segítségével saját fejlesztésű felületen és háttérrendszerrel tudjuk a legjobb szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak.

Cégünk tevékenységébe tartozik a Sugár Üzletközpont üzemeltetése, amely újabb megoldandó informatikai feladatok elé állít bennünket. Az üzletközpontban található Sugár Mozi, Sugár Fitness és Sugár Játszóház fejlesztési oldalról történő támogatása is munkánk része, melynek során betekintést kapunk a különböző területek működésébe, napi kapcsolatban állunk az ott dolgozó kollégákkal és az Ő igényeikhez mérten közösen találjuk meg a legújabb fejlesztési megoldásokat.

Kollegáink modern és szép környezetben, korszerű eszközökön dolgoznak, amelyeket az Apple biztosít részünkre. Fejlesztői környezetben ………………..docker, php, akármi ………, ha mindez nem lenne elég, fejlesztő csapatunk az egyik legszebb és legtágasabb irodában foglal helyet, ahol az ablakon kipillantva a gyönyörű Sas hegyre nyílik kilátás.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a mindennapok során változatos kihívásokkal találkozunk, amelyek nem csak a csapatot kovácsolják még jobban össze, de folyamatos tanulási lehetőséget is teremtenek számunka.

PROJEKTEK

56

IOS

27

ANDROID

3

Vállalati háttérrendszerek

Iktató

Iktatórendszerünkben nem csak a beérkező számlák, hanem az azokhoz szorosan kapcsolódó iratanyagok komplex kezelésére van lehetőség. A rendszer nem csupán dokumentumokat tárol, hanem a beérkezéstől a kifizetésig a teljes folyamatot felöleli, az ellenőrzéstől a jogosításon át, a könyvelés részére történő automatikus átadásig. A rendszer SAP-összeköttetéssel teszi egyszerűbbé és átláthatóbbá az iratkezelést az adminisztráció és a könyvelés számára egyaránt.

Ingatlankezelő

Ingatlan-bérbeadás háttértámogatására fejlesztettük ingatlankezelő szoftverünket. A rendszer az ingatlan-portfólió teljes körű kezelésére ad lehetőséget, az ingatlanok és az azon belül elhelyezkedő területek adatainak tárolásával, a kapcsolódó dokumentumok (alaprajzok, fotók, szerződések, stb.) kezelésével, és a bérlemény költségeinek és bevételeinek nyilvántartásával. A szoftverben jogosultsági szinteknek megfelelően tudják kollégáink a napi feladataikat ellátni, munkájukat számos lekérdezés és rendszerüzenet segíti. 

Archiváló

Minden iroda életében gondot okoz az évek során felhalmozódó iratmennyiség, és az abban történő keresés. Ezt a folyamatot teszi könnyebbé dokumentumkezelő és irattározó szoftverünk. A rendszerben több, mint egy millió feldolgozott dokumentumot tárolunk és rendszerezünk partnerek és iratanyag-típusok szerint.

Műszaki adatkezelő

A Székhely 2007 Kft. megrendelésére készítettük el műszaki adatkezelő szoftverünket, amely ingatlanokhoz kapcsolódó adatok és munkamenetek garmadájának nyilvántartását és áttekintését teszi lehetővé. A multifelhasználós rendszerben számos egyedi funkció segíti a munkát. Ezek közé tartozik például az automatizált jegyzőkönyvkiállítás- és küldés a helyben felvett adatok alapján, az alaprajzokon mérőórák rugalmasan kezelt drag and drop elhelyezése, és a többszintű keresési és rendszerezési megoldások kialakítása.

ajka megrendelés követő

Szeretünk új technológiákat is kipróbálni, ezért az Ajka kristály megrendeléskövető szoftverét Phalcon PHP keretrendszerben írtuk meg. A program lényege, hogy összegyűjtse az összes megrendelést, amik 2017-től érkeztek be gyárunkba. Mivel külföldre is értékesítünk, ezért az árainkat euróban adjuk meg, de mivel napi szinten változik az árfolyam, ezért egy SOAP-kliens segítségével gyűjtjük össze, hogy egy adott termék ára mennyi volt az rendelés napján.

Publikus weboldalak

HMS.jpg

Hungaroton Music Store

A Hungaroton gazdag zenei gyűjteményének online értékesítését teszi lehetővé a csapatunk által fejlesztett hungarotonmusic.com címen elérhető webshop. A kategorizált művek közül könnyedén, és gyorsan vásárolhatnak regisztrált felhasználóink különböző adatformátumú zeneszámokat és albumokat egyaránt. A háttérben a szoftver közvetlen összeköttetésben áll egy számlázóprogrammal, amelyen keresztül automatikusan működteti a számlakiállítást.

mozi.jpg

Sugár Mozi

A 4 teremmel és mindösszesen 800 fős befogadóképességgel nyíló mozi az évek során folyamatosan a budapesti átlag felett teljesít, és jelenleg már 9 moziteremmel várja látogatóit. Fejlesztő kollégáink munkáját dicséri a Sugár Mozi mobil applikációja, amelyen akár menet közben is tudsz helyet foglalni kedvenc filmedre, ha pedig bővebben szeretnél filmjeink között böngészni, akkor a webes felület is rendelkezésre áll a jegyfoglaláshoz és vásárláshoz. A közeljövőben izgalmas újításokkal várjuk a filmek szerelmeseit, hogy az ott töltött idő még feledhetetlenebb legyen.

fitness.jpg

Sugár Fitness

Budapesten egyedülálló módon, 6 terembencsoportos órákkal, cardio- és erősítő részleggel várjuk a mozogni vágyókat. A Sugár Fitness mobil applikációjával és honlapjával nem csak tájékozódni tudsz a különböző órákról és oktatókról, de online foglalásra is lehetőséged van, hogy bebiztosíthasd helyed. Fejlsztőink folyamatosan naprakészen tartják a fitneszteremhez kapcsolódó informatikai szolgáltatásokat, és háttéralkalmazásainkat is, hogy a vendégek még kellemesebben érezzék magukat edzőtermünkben.

Infrastruktúra megoldások

 Három szerverteremben több száz virtualizált szerver szolgálja ki jelenlegi infrastruktúránkat. ajsldkajs dklas dlakéjsd aklséjd aslkéjd alskéjd aklésjd alskéjd alskéjd aslkjd alkséd jaklésdj aélksdj akélsdj éalksd asd asd asdasjkldasjdkl ajskldjas dasd asd klasjd kléasdkél asjdékl ajks dlékasjd kélasj dkléajskdlé jasékldj asklédj alksédj alskédj asdasd asdasd a.

icon_docker_519943.png
Rancher-Logo.png

HOST

609

SERVICES

1247