A Hungaroton Solo Cello Portrait című albumának sajtótájékoztatója

2018. november 8-án tartotta a Hungaroton lemezbemutató sajtótájékoztatóját, amelyen a Rohmann Ditta csellóművész közreműködésével készült Solo Cello Portrait című albumot mutatták be. A sajtótájékoztatón Rohmann Dittával Hollós Máté beszélgetett, vendégeik Fassang László és Rohmann Imre voltak. A sajtó munkatársai a gordonkaművész előadásában ízelítőt kaptak Ligeti György Cselló szólószonátájából.

A Hungaroton a 89. Ünnepi Könyvhéten

2018. június 7. és 11. között került megrendezésre a 89. Ünnepi Könyvhét, amelynek budapesti helyszínén, a Vörösmarty téren a Hungaroton ismét önálló standdal és exkluzív kínálattal képviseltette magát. A hangoskönyv-sorozat mellett népszerűek voltak a klasszikus zenei valamint gyereklemezek, szombaton Halász Judit, Kern András és Lukács Sándor dedikálással várták a vásárlókat.

A Hungaroton a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

2018. április 19. és 22. között került megrendezésre a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenárison, ahol a Hungaroton első ízben képviseltette magát. A klasszikus zenei albumok mellett népszerű volt a hangoskönyv-sorozat, szombaton Gálffi László és Gáspár Sándor dedikálták a Könyvfesztiválra megjelent irodalmi újdonságokat.

A Hungaroton a 88. Könyvhéten

Június 8-12. között került megrendezésre a 88. Ünnepi Könyvhét rendezvénysorozata, amelynek budapesti helyszínén a Hungaroton önálló standdal képviseltette magát. A Hungaroton hangoskönyv-sorozatával vett részt az eseményen, ahol a népszerű kiadványok művészei dedikálással várták a közönséget.